Tuesday, May 3, 2011

..|| gurls day out ||..

yihaaa..padan muka!!baru sempat nk upload & update psl gurls day out ni..haha~tk smpt la pulak nk edit² pic ni~okiesss, lets the story begin.... :)

hari itu hari jumaat bersamaan dengan 22042011 .. me & cida apply for halfday leave hny semata nk meronggeng bertiga..cimai lak mmg dah sah² cuti coz of good friday!ahhhaha, dia cuti la sbb kerja utk Sgpore~ we ols yg keje utk Msia ni harusslah mengappllykan cuti..nk kuar wiken sket nye payah kan!(aku la tuh!!ahaha) so ms² kecederaan cm ni je la yg boley pon..heeee :D
we ols decide to lunch at Barbera Cafe @ Bangsar..yeayy!cida banjer~weeeeeeeee...tenkiuuu frenz!moga murah rezeki tiap² tahun meletop!hahaha...ok, lets enjoyzzzz the pichiouss :) :)


taraaa..ni la tmpt nye..tmptnya dekat² dngn Bangsar Village tu..



..menu cid : oglio prawn spagthetti..


..my menu : breaded chicken breast ~ seriously yummmy!!..


..cimai menu..aisehh, lupe la nama menunye!hahaha..



..desert 1 : tiramisu ~aaaa..sodapppp!!..



..desert 2 : strawberi cheese cake ~haha, jgn tnye la sedap ke tak kan!opkos la sodappp!! :p



.. BFF!!..


..me & cida..


..me & cimai..


me & cida lagi!hahaha..

ok dah selesai aktiviti mkn²! yummmyy..perot sodah full!haha..next stationnnnn..they'll request mau bermedicure katanya..plan asal nk mencari kt area bangsar je..tp tk jadi & terus hala kereta ke KLCC!yooohooo, cm la lame gilos tk menjejak kaki ke situ..adoiiii, tu tempat mmg la sngt payah nk pergi!


...jengjengjeng...sudah smpai tempat tujuan!..itu dua org busy sudah kt kaunter!!ahahha..



..yeahhh..time for cantik²kan kuku dan kilat² kuku memasing!..

dan hasilnyaaa... ;)

hahaha..rasa cm nk pakai spec tgk kuku sndri!!huhu, tk de la nk bertahan lama sngt kan..dah kalo buat mcm² aktiviti kt umah kan..ahahha, tk pe asalkan pueh hati!hihihi..


heeee tamat dah aktiviti gurls day out utk kali ni!haha..nextttt!bilo ntahh...hahhaha..



2 comments:

  1. sedap tap tap tap oiii!!

    ReplyDelete
  2. huhuhu,,mmg sodappp!!marbeless!!yummyyy!!

    ReplyDelete