Tuesday, May 10, 2011

:: 2 hari di KLIBF ::

yesslahh..mari mensudahkan entry yg dah lama tertangguh dr 2 mggu lepas..berlumut dah dok letak kt draft ni..huhuhuhu..as we all noe 2 last week kn ada KLIBF kt PWTC & aku mmg tak pernah nye nk miss la pergi situ..paling tidak mesti beli novel..bkn la 1 tp 3..4 skali beli!hahahha..dulu² zaman sekolah gi book fair sebook la nk cr buku rujukan la..buku latihan la..hihih, berebut ngn geng² skul..harus nk cari brand yg best..ramai pon ramai la yg penting dpt beli buku rujukan yg terbaik kann...hahaha..but now tiap kali aku pegi book fair ni pon still pergi kat booth Sasbadi la..Pelangi la utk cari buku² yg sama sbb per lagik..belikan buku² rujukan & latihan utk adik aku la pulak kan..wahahahhaha baik kan kakak!gegeggege...tak per lar..hasilnya berbaloi² nnti..hehehe..

dua hari kot sempat menjelajah kesana..tp paling worst 2nd last day..makk aihh, ramai tol manusia..mmg sngt² sesak..stress gilos!!ekceli pegi ms hari sabtu tu sbb nk temankan cik yani..gilos la..nk jalan pon tk ley!iskk..sebaik la den da borong novel hari sebelum tuh..

* RAM in the house!huhu..mmg tunggu kesinabungan cinta sang ratu tuh!yeayy!!*


**hasil utk thn ni!ni pon jenuh control kalo tak mau lebih lagi dr nih!hahaha..tp baru 1 je yg tgh bace..cr² mud dlu!nnti da ade mud..baru la 1 hr tak bergerak ngadap je novel2 ni sume!haha**


** lepas tk ley nk kemana hari sabtu tu..we ols decide nk mkn kt sini!The Mall mmg penuh sesangat! fast food tk yh ckp..Q mcm ke haper je pong..**



** taraaraaaa...me & cik yani!!sesuatu yg perlu diberitahu..aku kenal dlm FB je nih & mmg tk pernah kenal pong sblm ni kt mn² tp sobab dua² ramah terlebih terus ngamm hoo!so..so many story unsangkarable la kan tertau ms lepak ngn yani!hahaha dan aku manusia paling last lak tu yg tau eberiting~
what ever pong..cik yani sila bersabar yer~moga tabah menghadapinya.. i wish u ols bahagia wif aman d'police man~


1 comment: