Wednesday, May 25, 2011

:: citrawarna versi danish ::

taraaaaaaaaa....he is so cool..biar smpai besar yer anish mcm ni..



video


~this video taken mase pegi tgk paksu dia bercitrawarna dekat dataran..so bila show dah abes, we ols turun cari paksu dia nk bwk balik..jumpa la dengan kawan² paksu dia..& kebetulan pulak masa tu event tak abes lagi..tp event bebas la..juget² beramai-ramai..so si kecik ni pon ape lagi..adoih..tk larat nk gelak tgk dia..kawan² paksu lak melayan..haaa, selamat laa kan~
ok la..enjoys the video..ekceli ade lagi..tp tk ley lak nk donlod yg lagi satu tu..maybe berat kot~ :-)


No comments:

Post a Comment