Thursday, September 22, 2011

:: ceritera di hari Thursday..

yey yey...finally can update the pic jamuan raya..hehe..last entry yg pening psl jejans tu ade cerita psl nk gi jamuan raya opis kan?!hehhe..tadaaaaaaaaa..pic pic yg sempat dibelek dan ditelek!ngeeeeeeee..mcm² rupo ado...eeiihhh..tp tk best ar..wpon dpt mkn laksa best!tu je yg best..yg lain tk best!!hohohoho..



**ade aksi kassim selamat dlm pic ni!hahaha**



me & frenssss!!baru feeling nk soh org tacapkan muka den..skali kene gak tacap sndrik!hukhukhuk :( 



**sy&kkhans&azlina&cj&sy&sy** :) :)



lagi² posing!yey..sukaaa sukaaaa!hahahha

** haaaaaaa..ni ade cerita nih!psl ni..nmpk tu ade hero aka enche peyuz tgh godek² my car!adehh...suka bikin saspen laaaaa...itu hari patutnya bawak my car utk gi jamuan raya ke felda tuh..alkisahnya, ms nk kuar tu tgh dok panaskan enjin kete..aku ngn rakusnye bukak cermin pintu depan kete tu kini kanan...skali itu control up n down cermin pintu kiri tu dah terdrop smpai kt bawah tu..huaaaaaaa...dah cermin tu tak ley naik dah!adehhh..udah la mother control window kt pintu kanan tu pon tak ley pakai!sengal taw..cair mekap mak taw dok tgh panas membetulkan  cermin tu ms tghri tu!sudahnyaaa...smpai kt felda tu lambat okeh!!grrrrrrr...sengal sngt!!!**


** taraaa...smbg menposing kt opis!smbil tunggu enche peyuz betulkan my car! **

ok..done!!hahaha..bnyk sbnrnye pic..dok dang la nk letak sume!pening kan!lawa sngt!hahahah

2 comments:

  1. Ada dengar bunyi kamera mintak tolong?

    ReplyDelete
  2. cantik.... warna warni hari raya....

    ReplyDelete