Saturday, June 4, 2011

..romantikaa de amour...

weiiii weiiiiiii weiiiiii....Jun 2011 sudah!middle of the year oredi okeh!!apekah yg anda sudah dpt sepanjang stgh tahun ni??haaaa..apo pon tadak?holiday??hmmm..lagi lahh..berangan dpt lar..hahaha..sengal!!!

huaaaa..seriuss!hati mak merontaaaaaaaaa nih nk pi holidayyy!! :( rs mcm sngt2 tak adil kehidupan nih kan!huaaaaaaa..sedeyyy!uhukhukuhukuhuk...

neway, lupeskan cerita ketidakadilan itu..now, semua heboh pasal org2 bercerita pasal drama nora elena..hmmm,aku sejak2 last folo cerita bintang kejora tu rasa mcm malas la pulak n folo cerita2 dipetang hari ni..komitmen bnyk la ptg pas blik keje..ngn zumba nye ngn netball nyer..huhuhu..org lain komitmen lain..ko komitmen lain kan!haha..bagus!!haa, kembali kepada cerita nora elena tu..last Thursday lepas balik training netball sesampai rumah tertekan la tv 3 yg tengah tayang cerita nora elena tu..adehh, time2 aku tgk ni la nk show part2 romantika di amour lak kan..hadoi lar..then lepas tu aku trus baca novel yg aku pinjam dah 2 hari dr opismate..hmmm, melayan la smpai pagi..punya nk tau ending cerita tu kannnn!!ending mmg best..in the novel la..hopefully dlm drama pon sama la gak kan!

hmm..motip tujuan aku nk cerita kt sini adalah..ade ker wujud lelaki yg sngt2 romantikaaa begitu zaman skng ni haaa??mane nk carik??kalo ade pon mesti poyo!heh..yer la poyo!!buat2 romantik je okeh..podacitt!!nk harapkan yg sebijik2 mcm kt drama tu ..haaa ade ke??iskk..kalo ade pon not 100% la sama!hmmm...seriuss wei,kalo bace novel tu..part2 yg romantik tu bace 18 kali pon tk per..hahaha..tk bosan!!adehh..parah sugguh ko nih!pastu asik nk tercompare watak si aaron la kan..opkosss!!hmm..how la how??celah almari mane nk carik nih haaa??hahaha...sengallll!!

so skrg ni how???kan!kan!kan da mula nk mentengok cerita tuh kan!haaaaa...selamats la ko yer!huhu..tk per..lepas zummba n training balik terus..dpt la 1/2 jam tgk citer tu kan..hahahahahahha~

2 comments:

  1. citer tu tk tipu di alam fantasi!cuma dia akan tipu kalo dialam realiti!hahaha...ape aku merepek ni??!

    ReplyDelete