Sunday, April 10, 2011

msk studio???whoppppsss.. :)

uikkk?
studiooooo?apekahh?hehhe
well, ceritanya semua berkaitan dengan konvo yg akn dtg ni..
coppp..pe kaitan konvo ngn masuk studio kan?hehe..oopsss kisah ni tkde kaitan jugak dengan koir yer..ahhaha..ape je la ngko nih..saspenn jer!
gini ceritanyaaa...msk studio ni sebenarnye semua utk recording sore utk smart card yg akan digunakan ms MK10 ni..katanya nk guna ladies voice only..so MK10 ni sore ladies je la yg akan berkumandang kt Pwtc nnti..ekcelinya ciknoba ni gatal2 je pergi sesaje utk testiing2 jer..skali ropanya..yg pegi tu sume mmg la kene buat recording tu nnti..sbbnye mmg nk ramai ladies sbb bnyk nama yg akan direkodkan nnti..waaa, nmpk mcm senang..tp sebenarnye agak ssh weii..bkn senang nk siok sndri sebut nama org..dah la nk sebut tu bkn sembarang sebut jer..mesti kene kasi org tu rasa proud bila nama dia disebut..huhu~sebaik ade mentor yg sudi mengajar..jadinya sepanjang tempoh recording tu nnti harus kene perasan!yer perasan sore sedap dan perasan kunun2 seorang emcee yg hebat!!adoi la..neway, this is my first experience buat keje belakang tabir ni..hopefully nnti masa recording tu xde problem la kan..hehe


hahaha..ni la studio nyer..ekceli ni konti utk i-radio.. :)


ok..ni ms proses recording voice utk smart card tu..ader lebih 2700 nama yg akan direkod nti.. :)



uikk??hahaha..gile dah ber'stage'
ilek ilek..bkn semua pon brg i nih..haha
2/3 ketul je..friday ari tu kan gi MV..so merembat lagi la..haaaaa, yg kunun2 kate nk tggu bon bon tu kan..nan ado larr..hahaha..tk menahannn dgr rm12 tu okeh..so hari tu terbeli la foundation & gloss..balik try foundation tu..mmg best..muka tak rasa berat or tebal..hehehe..



2 comments:

  1. ahahhaha...tau tak per!tp jgn sebut depan asenah lia!hahahah

    ReplyDelete