Thursday, May 16, 2013

:: Alhamdulillah, masanya sudah tiba! :) ::

huhuuuu..moh jom mari kita hapdet cerita best laju²..heeee...ape² pun..Alhamdulillah sngt semuanya stakat ni berjalan dengan lancar. :) walaupun semua yg jadi ni mmg lari tersasar jauh dari plan yg asal..tp ape boleh buat kalau dah Tuhan tentukan jalan tu begitu..dan kita kena perlu hadapi semua tu dengan redho dan tenang hati...

Siapa sangka..siapa menduga..ecewah dah mcm lagu pulak..hihihi..yess, InsyaAllah i will settledown everything this year..huuuuuuuu..cm takut! tp... hahahha..yakin boleh kan aje lah! first step -bawak dia jumpa my familia, done..second step- jumpa familia dia pon done...tinggal tunggu step² yang seterusnya jer...bila? ermm tunggu dan lihat jer lah.. persiapan stakat ni?? 0 okey...huaaaaaaaa!! serba serbi ape pun tk buat tk survey..harap² sempat! berharap waktu² ni berlalu dengan lambat nye boleh? hahaha..

Heee, sebut psl jumpa parent beliau tu..errm, boleh tahan cuak la jgk! ekekekke....diam sepanjang jalan nk smpai ke rumah..ahhaha..sy si enche dok tertnya² kenapa diam kenapa diam..haihh, tk tau ke cuak ni!aiyaaaa...but he keep saying, jgn takut..family sy ok! huaaaaaaa...tp ttp nk takut jgk!hihihi..ermm, mmg betul la..family dia sngt² ok...huhuhu...rasa diri dah boleh bertenang sket bila tgk sendri penerimaan family dia..hehehe..bab cerita jumpa family aku..tkde la kesah sngt!hahaha..sbb dia yg kene ngadap kan?!hiihihi..tp sebaik la my famili pon ok! so...bila dah dua² ok...ape lagi...dan2 tu la terus date itu date ini kan... :)

Errmm, siapa gerangan enche itu?? biarlah rahsia ..boleh??hihihi..stakat ini.. BFF jer yg tau siapa dia..hahaha..korang sila jgn pecah rahsia okeh!! siap korang kalo org lain tau! yg lain tu sila tunggu aku kasi kad je la ekk..time tu nk tertanjat terjerit sila lah..aku rela!wahahahhaha...

now pening nk buat preparation utk tunang-tunangan...asal² tk nk tunang..tp dah my familia nk jugekk,,ok mari kita hikutkan ajerr....dengan keje yg tak sudah² ni..balik² keje dah penat..celah mana nk buat surveynye!ermmm nmpknye..balik dari Tganu nnti mmg kene gigih laaaaaaaaaaaaaaa....
                
                                              
ahahha..keji kan pic enche diblur2kan begitu!naseb la..belum tiba saatnya lagi nk bg tau kan!hihihi..
pic ni ms otw nk pi umah enche!hehehe..dlm debar² takut² sempat lah kan aku snap² pic! :) suka!! :p 

3 comments:

  1. nak aku tolong sebey kan???? opsss!

    ReplyDelete
  2. moga semuanya berjalan lancar dear... all the best.. :p

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete